Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Naše služby

Využít či nevyužít služeb RK ?

Možná právě Vy v tuto chvíli chcete prodat svou nemovitost a řešíte otázku využít či nevyužít služeb realitní kanceláře. Aby  bylo Vaše rozhodování ulehčeno, uvedu Vám několik pro a proti, které Vám možná pomohou s touto otázkou:

V současné době je inzerce nemovitosti drahá služba. Navíc některé weby dokonce vylučují inzerci jednotlivců a soustředí se jen na inzerci realitních kanceláří. Tyto náklady ušetříte právě v případě, kdy využijete služeb RK a Vaše nemovitost se bude inzerovat na více místech.
 Nejste si jisti, jakou hodnotu má Vaše nemovitost?  Rádi vám poradíme jakou optimální výši ceny nemovitosti pro prodej, či pronájem u vaší nemovitosti zvolit.
Po celou dobu obchodního případu se vám bude věnovat jeden makléř.
RK využívá praxí prověřené právní služby ve vyhotovování smluv, které pokrývají většinu obchodních rizik.
Chcete zůstat v anonymitě? Přeci jen, až prodáte nemovitost, obdržíte nemalé peníze.  Realitní makléř provede (na Vaše požádání) prohlídky nemovitostí bez Vaší účasti a tak zachová Vaši anonymitu a bezpečnost.
RK poskytuje úschovu kupní ceny zcela zdarma.  Je možno využít i úschovy u advokáta, banky, či notáře, ale ta je již zpoplatněna.
Odměnu za služby si naše realitní kancelář účtuje až po úspěšné realizaci obchodního případu. Výše odměny je dle standardu realitních kanceláří v České Republice a dle doporučení asociace realitních kanceláří.

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů  - GDPR - nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

Mezi obecné osobní údaje patří jméno, pohlaví, věk a datum narození, osobní stav, ale také IP adresa a fotografický záznam, e-mailová adresa, telefonní číslo či různé identifikační údaje vydané státem.

Správce osobních údajů: Eva Buralová - VIZEreality, Hlemýždí 60, Brniště 471 29

Jakékoli informace, které získám od klientů, jsou použity výhradně pro obchodní případ, na kterém jsme se s klientem předem domluvili a jehož podmínky jsou vzájemně písemně uvedeny ve zprostředkovatelské či jiné smlouvě.

Jsem jediným vlastníkem těchto informací  a bez vašeho vědomí a souhlasu nejsou předávány ani poskytovány třetím osobám/subjektům (vyjma  důvěryhodných třetích stran v mém případě  správce webových stránek a účetní firma, jež zpracovává moje účetnictví, pokud se tyto strany domluví, že jsou tyto informace důvěrné).  Počítače sloužící k ukládání osobních údajů jsou uchovávány v bezpečném prostředí.

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci